Kenshou:
Wyszliście z garganty. Przejście się zamknęło. Espada wyglądał jakby zaraz miał dostać epilepsji.
Wszyscy szukać artefaktu! Migiem! - rozbrzmiał szaleńczy głos. - RUSZ SIĘ! - walnął najbliższego arrancara w twarz tak, że krew trysnęła na pobliskich.
Karta Postaci
Ressurection
Theme Nikuy'i
"Anioł Śmierci
Monarcha królestwa zmarłych.
Zniesławiony rzeźnik.
Anioł Śmierci. "
Spojrzałem się dziwnie na Espade i myślę sobie "Niezły psychol mi się trafił" Po czym podchodzę do arrancara którego krew miałem na sobie, podaję mu rękę i mówię
-Jak chcesz możemy razem szukać, będzie szybciej. Poza tym, podróżowanie samemu niezbyt mi się uśmiecha.
Od espady było słychać chichoty. Potem zniknął i rozległ się trzask podobny do sonido, tyle, że trochę głośniejszy.
Wszyscy się rozpierzchli. Zostaliście sami.
Dzięki. - powiedział z ustami pełnymi krwi. Gdy się podniósł splunął na ziemię. - Więc ruszamy.
Karta Postaci
Ressurection
Theme Nikuy'i
"Anioł Śmierci
Zniesławiony rzeźnik.
Anioł Śmierci. "
Widząc że już wszyscy sie rozbiegli postanowiliśmy nie zostawać w tyle.
-no dobra, a wiesz może czego i gdzie będziemy szukać ? Bo ja chyba niezbyt dobrze słuchałem
Nikt nie wie gdzie. Chyba gdzieś w pobliżu, bo tu nas wysadzili. Z legendy wynika, że to kawałek miecza. - westchnął
Karta Postaci
Ressurection
Theme Nikuy'i
"Anioł Śmierci
Zniesławiony rzeźnik.
Anioł Śmierci. "
Wzruszam ramionami lekko podenerwowany
-Cholera, to już moja druga misja z rzędu gdzie mam szukać jakiegoś artefaktu i znowu nikt nie wie gdzie on jest.
Po czym westchnąłem i powiedziałem
-Na nasze nieszczęście nie możemy się obijać, bo jak ten psychol nas nakryje... Tak więc chodźmy
Więc ruszyliście. Szukaliście dość długo. Gdy nagle.
Coś wyczuwam. - powiedział arrancar.
Karta Postaci
Ressurection
Theme Nikuy'i
"Anioł Śmierci
Zniesławiony rzeźnik.
Anioł Śmierci. "
Zaciekawiłem się
-Czy to to czego szukamy ? Czy jakiś shinigami?
Zbliża się. - przygotował się.
Leciały w was dwie kule ognia
Karta Postaci
Ressurection
Theme Nikuy'i
"Anioł Śmierci
Zniesławiony rzeźnik.
Anioł Śmierci. "
Widzę dwie kule ognia, rozglądam się szybko gdzie jest przeciwnik, kątem oka zobaczyłem jakąś postać siedzącą na drzewie. Zrobiłem unik, po czym pokazałem arrancowi gdzie stoi przeciwnik. Po czym posłałem tam bale cały czas uważając czy nie ma tu drugiego przeciwnika.
Akurat zauważyłeś drugiego shinigami, gdy już zaatakował twojego nowego kumpla.
Natomiast twój przeciwnik, znów posłał swe kule ognia. Jedną by sparować twoją balę, drugą by cię unieszkodliwić.
///liczymy rei ; ] ///
Karta Postaci
Ressurection
Theme Nikuy'i
"Anioł Śmierci
Zniesławiony rzeźnik.
Anioł Śmierci. "
Tak więc postanowiłem działać szybko, wyjąłem miecz i zepchnąłem kule z toru.Włożyłem miecz do ziemi a następnie użyłem sonido zjawiając się za shinigami po czym uderzyłem go w kark tak żeby pozostał nieprzytomny i przy okazji spadł z drzewa. Po czym użyłem sonido pojawiając się przy swoim mieczu. Wyciągnąłem go i rzuciłem w stronę shinigamiego, ale to było tylko zmyłka, i posłałem kolejne 3 bale w jego stronę - w lewo w dół i w górę [żeby nie miał jak uciec]. Po czym pomagam wstać kumplowi [bo chyba leży ;d]
[200.000 - 8.000 = 192.000]
[I nie wiem ile rei zżera sonido, i czy w ogóle zżera]
Ostatnio edytowany przez Kenshou Rekahei (2011-05-22 22:12:52)
Na uderzenie w kark, shinigami nie zareagował. Odbił wszystkie bale swymi ognistymi kulami (mimo, że nie były wymierzone w niego) A miecz uderzył z lewej strony pięścią (nie w ostrze) co skierowało go gdzie indziej.
Karta Postaci
Ressurection
Theme Nikuy'i
"Anioł Śmierci
Zniesławiony rzeźnik.
Anioł Śmierci. "
No więc musiałem coś zrobić widząc przeciwnika pomyślałem że bez zp byłoby ciężko, tak więc postanowiłem zrobić szybką dywersje rzucając 2 balami [jedną w niego w drugą na gałąź gdzie siedział] po czym używam sonido biorąc miecz i znowu poruszam się przy pomocy sonido tym razem do shinigamiego którego przeciąłem przez całą klatkę po ukosie.
-Słyszałem że gdy kogoś zabijasz powinien on znać twoje imię, tak więc... 20 arrancar, Kenshou Rekahei.
Po czym wyrzucam go gdzieś dalek żeby jego zwłoki nie przeszkadzały i idę pomóc "pomagaczowi"
[192.000 - 4.000 = 188.000]
Ostatnio edytowany przez Kenshou Rekahei (2011-05-30 12:36:24)
Wyrzuciłeś shinigami, a on poleciał w dal.
A ja słyszałem, że nie potrzeba znać imienia tego, kto zaraz umrze. - gdy odwróciłeś sie do swojego kolegi, zobaczyłes tego samego shinigami, którego rzuciłeś przed chwilą, oraz innego shinigami, który ma na mieczu twojego kumpla.
Nowy wróg miał czarne włosy ijeden miecz. Zaś staremu mogłeś się teraz bardziej przyjrzeć. Miecze, które trzymał miały kształt, krótkiej, szerokiej lufy, oraz przypiętego do niej miecza.
Shinigami zrzucił arrancara z mieczu, robiąc mała fontannę krwi.
Karta Postaci
Ressurection
Theme Nikuy'i
"Anioł Śmierci
Zniesławiony rzeźnik.
Anioł Śmierci. "